Méthode Traditionnelle nebo Méthode Champenoise je, jak název napovídá, tradiční metoda výroby šumivých vín z oblasti Champagne. Champagne dala světu šampaňské, které má ale své zákonistosti. Pravé šampaňské může samozřejmě pocházet jen ze Champagne. Druhým zákonem šampaňského je způsob výroby, na jehož konci jsou tolik oblíbené bublinky, které nedají spát milionům milovníků šumivých vín po celém světě. Tato originální šampaňská metoda je nazývána právě Méthode Traditionnelle a spočívá v druhotném kvašení v každé jednotlivé láhvi. Právě tento proces dává finálnímu vínu jemné perlení a komplexní chuť díky dlouhodobému kontaktu se sedlinou. Šumivá vínaBernard-Massard jsou vyráběna náročnou a nákladnou Méthode Traditionnelle, která je základem úspěchu a tradice nejslavnějšího lucemburského vinařství.
Kliknutím na Přijmout cookies dáváte souhlas s uložením vybraných cookies (nutné, preferenční, výkonnostní, marketingové). Cookies používáme pro lepší fungování našeho webu, měření jeho výkonnosti a cílení a personalizaci reklam. To jaké cookies budou uloženy, můžete svobodně rozhodnout pod tlačítkem Upravit nastavení. Prohlášení o cookies.
Využíváme soubory cookies a další technologie pro lepší uživatelský zážitek na webu. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.
Tyto cookies jsou nezbytné pro zajištění základní funkčnosti webových stránek.
Preferenční cookies slouží pro zapamatování nastavení vašich preferencí pro příští návštěvu.
Výkonnostní cookies monitorují výkon celého webu.
Marketingové a reklamní cookies se využívají k měření a analýze webu.